Uw dak, ons vak.

Zink- en koperwerken

Een professionele plaatsing van dakgoten, daar staan wij voor. Kwaliteit, functionaliteit en esthetiek vormen bij ons één geheel. 

Uw woning 100% vochtvrij maken doe je met een degelijke en perfecte afwerking van uw dakgoten en afvoerpijpen. Wij plaatsen koperen en zinken dakgoten en afvoerbuizen in de uitvoeringen naar keuze en zorgen er tevens voor dat uw dakdoorgangen, schoorsteen, dakramen enz. vakkundig afgewerkt zijn. Uw dakgoten in koper of zink met de bijhorende afvoerbuizen worden door ons vakkundig geplaatst met oog voor detail en afwerking. Ook voor renovatie of herstellingen aan uw dakgoten kan u op ons beroep doen.

Dakwerken Verschaeve is uiteraard geregistreerd aannemer met jarenlange ervaring in de bouwsector, specifiek als dakwerker. Wij zijn trots op onze realisaties.Neem een vakman onder de arm

Met meer dan 15 jaar ervaring als dakwerker weten wij steeds een degelijk resultaat af te leveren. Ons bedrijf is gelegen te Zedelgem, maar wij werken in heel West- en Oost-Vlaanderen. Vooral de regio’s rond Brugge, Torhout, Roeselare en Oostende zijn wij actief.
Contacteer ons vrijblijvend voor een professionele babbel over uw dak!

Dakwerken Verschaeve